Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Het grote kinderfeest" by Poen de Wijs # eBook PDF Kindle ePub Free

Het grote kinderfeest

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Het grote kinderfeest
  • Author : Poen de Wijs
  • Release Date : January 10, 2019
  • Genre: Fantasy,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 211129 KB

Description

“HET GROTE KINDERFEEST”

Poen de Wijs (1948) is een van de bekendste schilders van het realisme in Nederland. Over zijn werk werden meer dan twintig boeken gepubliceerd, waarvan twaalf interactieve multimediaboeken, alsmede diverse gefilmde documentaires.


In zijn latere werken figureren veel kinderen. John Vijlbrief van Vijlbrief Multimediabooks besloot hem te vragen daar een kinderboek van te maken. Een multimediaboek vóór kinderen om hen al jong met kunst – toegankelijk voor hun leeftijd – in aanraking te brengen. Dat Poen de Wijs daar volledig in is geslaagd bewijst “HET GROTE KINDERFEEST”.


VOOR WIE?

Dit multimediaboek is geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar. Het verhaal gaat over zijn dochter Sarah, die een feest voor kinderen uit de hele wereld organiseert. Het multimediaboek bevat videoclips, tientallen afbeeldingen, korte teksten, muziek en interactieve geluidseffecten. Aan het eind van het boek is een EXTRA ingevoegd: een videoclip waarin kinderen een blik werpen in het atelier van de kunstenaar en kunnen zij zien hoe het belangrijkste kinder-schilderij uit dit interactieve multimediaboek werd gemaakt.


Geschikt als zelfleesboek of voorleesboek.


Download Free Books "Het grote kinderfeest" PDF ePub Kindle