Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Herra Lemu" by David Walliams & Jaana Kapari-Jatta " Book PDF Kindle ePub Free

Herra Lemu

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Herra Lemu
  • Author : David Walliams & Jaana Kapari-Jatta
  • Release Date : January 20, 2014
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 8643 KB

Description

Chloe on aika yksinÀinen. HÀnen snobbailevista vanhemmistaan ja ylisuorittaja-siskostaan Annabellesta ei ole paljonkaan iloa. Chloe nÀkee herra Lemun penkillÀÀn istumassa joka pÀivÀ, mutta he eivÀt ole koskaan jutelleet. MikÀ saattaa johtua siitÀ, ettÀ herra Lemu on kulkuri ja hÀn haisee, kuten nimestÀ jo huomaa. LöyhkÀstÀ huolimatta haisuliherra osoittautuu mainioksi tyypiksi ja hyvÀksi ystÀvÀksi. Ja kun haiskahtava hemmo on vailla yösijaa, Chloe majoittaa hÀnet pihan perÀlle puutarhavajaan. Tytön on vaikea piilotella miestÀ perheeltÀÀn, sillÀ vieras vaatiikin yllÀttÀen kaikenlaisia palveluita ja herkkuja.
Ja kun Chloen perhe vihdoin tutustuu kuokkavieraaseensa, tiedossa onkin yllÀttÀviÀ tilanteita politiikan ylimmissÀ piireissÀ ja tv-studiossa. EikÀ kaikki ei ole todellakaan sitÀ miltÀ nÀyttÀÀ, ei varsinkaan herra Lemu.
Hervottoman hauska ja yhteiskuntakriittinen tarina suoraan Englannin bestseller-listoilta. Mustavalkoiset piirroskuvitukset on tehnyt meillÀkin rakastettu Quentin Blake. Suomennoksesta vastaa mm. Harry Pottereista tunnettu mestarikÀÀntÀjÀ Jaana Kapari-Jatta.
Huumorineroksikin tituleerattu David Walliams (s. 1971) on koomikko, nÀyttelijÀ ja kirjailija. HÀnet tunnetaan meillÀkin hyvin kulttisarjasta Pikku-Britannia, jossa hÀn nÀyttelee monia eri hahmoja. Walliams on kirjoittanut useita humoristisia lastenkirjoja, joita on kÀÀnnetty yli 30 kielelle. Britanniassa niitÀ on myyty jo yli miljoona kappaletta. Monet vertaavat hÀntÀ Roald Dahliin, eikÀ ihme, sillÀ niin taitavasti Walliams yhdistÀÀ huumorin vakavaiin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Quentin Blake on myös kuvittanut molempien teoksia.


Download Ebook "Herra Lemu" PDF ePub Kindle